En av de sakene som skal behandles på det ordinære Idrettstinget i mai 2021 er mulig Opphevelse av høydehusforbudet/simulert høyde. Tirsdag 25. mai 2021 kl. 18:00 inviterer NIPA – Nasjonal IdrettsPolitisk Arena – til digital debatt om dette temaet. Studio rigges i Trondheim Spektrum og debatten streames på: https://vimeo.com/event/1008047/c909922728

Deltakere på debatten:
Vibecke Sørensen (1. visepresident NIF)
Kåre Geir Lio (President NHF)
Svein Tore Samdal (tidligere utøver og landslagstrener langrenn)
Øyvind Watterdal (utøverrepresentant)
Rune Andersen (Internasjonal spesialrådgiver World Athletics)
Gjert Ingebrigtsen (Trener)Vegard Ulvang (Leder FIS – langrennskomite samt tidligere utøver)
Inggard Lereim( Idrettsmedisinsk etiske komiteen NIF)
Øyvind Sandbakk (Nasjonalt senter for Toppidrettsforskning)Debatten ledes av Tor Idar Aune.

NIPA er et samarbeid mellom Roret KF Ørland kommune, Trøndelag Idrettskrets og Trondheim Spektrum, og er en arena for de store idrettspolitiske debatter. Dette vil skje både gjennom digitale debatter (NIPA 365) som vil gå gjennom hele året, samt en egen fysisk arena som arrangeres i september hvert år på Ørlandet.

Categories: NIPA