Vi vant!! NIPA var nominert i kategorien Event host for European Region of Gastronomy og under Det store festmåltidet i Trondheim Spektrum i kveld vant vi. 🙌👏🤩

Tusen takk til alle matleverandører og kokker som hjalp oss med å servere fantastisk kortreist mat fra Fosen under NIPA. 🙌🤩

Juryens begrunnelse:

Gjennom et sterkt fokus på lokalmat i sitt arrangement, tydeliggjør vinneren for deltakerne at de nå befinner seg i en europeisk matregion. Vinneren har en tydelig lokalmatprofil og kommuniserer godt både før, under og etter arrangementet. Vinneren er et nasjonalt arrangement som bidrar til å løfte Trøndelag som matregion. Selv om dette ikke primært er et matarrangement, lykkes de i å ha et sterkt fokus på lokalmat – som igjen er en inspirasjon til andre på hvordan lokalmat kan få en tydelig profil.

Categories: NIPA