Under årets NIPA var en rekke matprodusenter og leverandører fra Fosen representert. På Havets festbord fikk gjestene virkelig nyte hva trøndelagskysten har å by på. Mesterlig tilberedt av Hovde Gård sine gourmet-kokker. Her ble det servert fersk krabbe fra Fosen Skalldyr, fantastiske blåskjell fra Norgesskjell, deilig torsk, reker og de nydeligste sjøkreps fra Grande Sjømat samt laks fra Salmar, blant annet røyket på Solvang Gård. I tillegg sto ulike typer sild fra Grøntvedt Pelagic på menyen. Kvelden ble avsluttet med en frisk pannacotta med bringebær fra Dalebro Gård.  

På Streetfoodfestivalen på Bryggeplassen fikk publikum smake på alt fra helstekt gris fra Dalebro Gård, til kalkunburger fra Solvang Gård, spekemat av elg fra Nordmelan Gård av gris fra Harbak Gård og spekemat av lama fra Tøndel Gård. Sesongens grønnsaker, nyhøstede sådan, ble levert av Dalebro Gård og Sørteigen Gård. Fra Romstad Gård ble det levert både ost, spekemat og flere typer gode geleer til tilbehør.  

Sammen med melk fra Hovsvangen Gård, egg fra Hovde hønseri, flatbrød fra Melsky og smakfulle brød fra Solvang Gård ble NIPA en sjelden matopplevelse med kortreist mat, til glede for gjester fra hele Norge.  

Vi takker alle matprodusenter og leverandører for deres bidrag under arrangementene. Å få servert kortreist og lokalprodusert mat med så høy kvalitet er en berikelse for hele opplevelsen.

Categories: NIPA